Aluminium Ramen - Aluminium Deuren - Buitenschrijnwerk - Premies

Uw buitenschrijnwerk ziet u bij voorkeur duurzaam, onderhoudsvriendelijk, energiebesparend, esthetisch en inbraakveilig. Aluminium ramenaluminium deuren en schuifdeuren beschikken over al deze kenmerken en zijn dan ook een goede keuze. Wij werken hiervoor met de aluminium profielsystemen van topmerk ISORA.

Alu ramen en alu deuren, duurzaam en mooi

Alu ramen en alu deuren van ISORA zijn licht en elegant. Ze zijn verkrijgbaar in alle denkbare kleuren en met verschillende afwerkingen zoals structuurlak of anodisatie.

Het materiaal is niet gevoelig voor weersomstandigheden waardoor vervorming, rotten, scheuren, roesten of barsten is uitgesloten. En dit alles zonder dat u de aluminium ramen en deuren hoeft te schilderen of vernissen.

Dat aluminium een stevig materiaal is heeft als bijkomend voordeel een goede inbraakbeveiliging van uw woning te verzekeren. Daar komt bij dat ISORA buitenschrijnwerk gecertificeerd raambeslag heeft en is uitgerust met verschillende inbraakvertragende maatregelen. De aluminium ramen en deuren hebben bijvoorbeeld een 3- of 5-punt slot met veiligheidscilinders en versterkte scharnieren. 

Ook de schuifdeuren van ISORA worden extra beveiligd met een meerpuntsluiting en veiligheidscilinder.

Aluminium buitenschrijnwerk van ISORA

BuitenschrijnwerkISORA ramen en deuren worden zowel toegepast bij renovatie- als nieuwbouw woningen, appartementen en kantoren. De ISORA 60 en 80 reeks bestaan uit profielsystemen die CE & ATG zijn goedgekeurd en daarmee voldoen aan alle geldende normen op het gebied van veiligheid en gezondheid. 

Aluminium is licht en elegant maar ook sterk en duurzaam. Het is niet onderhevig aan weersomstandigheden waardoor vervorming is uitgesloten. Aluminium kan niet rotten, scheuren, roesten of barsten. Bovendien is het een milieubewust bouwmateriaal aangezien het 100% recycleerbaar is. Hierbij komt dat aluminium onderhoudsvriendelijk is: schilderen of vernissen is niet nodig, enkel afwassen en uw ramen zien er schitterend uit!

Bovendien beantwoordt het systeem ook aan alle geldende normen op het gebied van thermische isolatie. De isolatiewaarde van de profielen wordt verhoogd door deze gedeeltelijk op te vullen met gerecycleerd polylatex profiel. Dit maakt het ISORA 80S+ aluminium raamprofiel en ISORA SL+ schuifdeur zeer geschikt voor woningen waarbij een hoge isolatiegraad gewenst is, zoals bij de lage energiewoning. 

Door de premie die u voor een lage energiewoning ontvangt in combinatie met de energiebesparing die het u oplevert, verdient u de meerkosten van dit systeem bovendien binnen enkele jaren terug. Overleg met ons over de mogelijkheden, dan kijken we samen wat het beste bij úw situatie past.

Hoge isolatiewaarde

conform de EPB-regelgeving (Energie Prestatie Binnenklimaat)

isora

Veiligheid en geborgenheid

Aluminium is inbraakveilig door zijn stevigheid. Daarbij is het ISORA buitenschrijnwerk uitgerust met gecertificeerd raambeslag en verschillende inbraakvertragende maatregelen die beschermen tegen ongewenste bezoekers. De ramen en deuren zijn uitgerust met kokervormige glaslatten, 3 of 5 puntslot met veiligheidscilinder en versterkte scharnieren

Voor schuifdeuren wordt eveneens een meerpuntsluiting en veiligheidscilinder gebruikt. 
Klik op onderstaande link voor document: 

» FOLDER RAMEN


Lage energiewoning

Een lage energiewoning heeft een maximale verwarmingsbehoefte van 30 kWh/m²/jaar (E-peil < 60, K-waarde < 25). Bij een woning van 200m² is dit het equivalent van 480 liter stookolie. Voor het buitenschrijnwerk wordt geen specifieke criteria opgelegd maar om de isolatiewaarde van een lage energie woning te behalen, zijn ramen met een maximum Uw = 1,5W/m²K en beglazing Ug = 1,1W/m²K noodzakelijk. 

Ter vergelijking: de minimale criteria (EPBregelgeving) schrijft vandaag een maximale verwarmingsbehoefte voor van 90kWh/m²/jaar, het equivalent van 1440 liter stookolie bij een woning van 200m². 

Met het ISORA 80S+ aluminium raamprofiel kan men genieten van alle voordelen die aluminium biedt, zonder te moeten inboeten aan de vereiste isolatiewaarden van energiezuinig wonen! De isolatiewaarde van de profielen worden verhoogd door de middelste kamer op te vullen met een gerecycleerd polylatex profiel. Volgens ditzelfde principe is ook de ISORA SL+ schuifdeur geschikt voor een lage energie woning. Vanaf 2010 wordt de premieregeling voor passiefhuizen uitgebreid naar lage energiewoningen. 

In combinatie met de energiebesparing is de meerkost van een lage energiewoning in enkele jaren terugverdiend